Groepsbezoek met gids

Welkom onze webshop voor groepen!

Het is mogelijk dat bepaalde thema’s tijdelijk niet beschikbaar zijn, dit omwille van de nieuwe maatregelen die verbonden zijn aan de huidige corona situatie. Het maximum aantal deelnemers per groep kan ook worden gewijzigd. We nodigen u uit om geregeld een kijkje te nemen op onze website (https://www.fine-arts-museum.be/nl/uw-bezoek/covid-19-maatregelen).

Opgelet! Tot en met 1 juni 2021 is het helaas niet mogelijk om een groepsbezoek te reserveren.

Opgelet! Een vrij bezoek zonder gids kan enkel per mail gereserveerd worden via reservation@fine-arts-museum.beU kan ook de reservatiedienst rechtstreeks contacteren  via mail reservation@fine-arts-museum.be  of per telefoon 02/503.33.33 (van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u en van 14u tot 16u)


Leeg maken | Alles selecteren

Leeg maken | Alles selecteren

 Aanbod rondleidingen
Collecties - met je klas naar het museum
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Een museum bezoeken is een voorrecht. Onderdeel zijn van een cultureel heden en verleden zorgt voor een ruimer denkkader en werkt inspirerend op korte en lange termijn. In dit leerproces speelt de interactieve rondleiding nog steeds een hoofdrol. Niets kan op tegen het oog in oog staan met het concrete schilderij of beeldhouwwerk onder begeleiding van een ervaren gids.
Collecties - rondleiding middelb.& hog. onderwijs
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Ontdek het fascinerend universum van één van deze periodes en kies voor een rondleiding in ofwel de collectie Old Masters of de collectie Fin-de-Siècle ! Opgelet : de collectie Fin-de-Siècle is momenteel niet toegankelijk.
Collecties - rondleiding volwassenen
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Ontdek het fascinerend universum van één van deze periodes en kies voor een rondleiding in ofwel de collectie Old Masters of de collectie Fin-de-Siècle ! Opgelet : de collectie Fin-de-Siècle is momenteel niet toegankelijk.
Fine Arts @ school
LIVESTREAM VISIT Fine Arts @school : het Museum verschijnt in de klas ! Via een digitaal platform presenteert een gids u de verzameling, een kunstwerk, een thema, een tentoonstelling met de mogelijkheid tot interactie, dat alles vanuit je thuisomgeving of klas.
Fine Arts@home
LIVESTREAM VISIT Fine Arts@home : het Museum verschijnt bij u thuis of in uw vereniging ! Via een digitaal platform presenteert een gids u de verzameling, een thema, een tentoonstelling… op maat, dat alles vanuit je thuisomgeving of vereniging.
Kijken zoals René Magritte
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Verbeeld je een nieuwe wereld waarin werkelijk alles mogelijk is! ‘Schilderen is denken’ zei René Magritte. We laten ons betoveren door zijn denkbeelden. Wij trakteren je op een gevarieerde rondleiding met volgende ingrediënten: een boeiende opdracht die ons beter doet kijken; vreemde verhalen die ons anders doen denken; diepzinnige vragen over kunst; en de zoektocht naar je lievelingswerk.
Magritte - rondleiding & teken workshop
KONINGSPLEIN 3 / PLACE ROYALE 3 Een interactieve workshop waarbij de leerlingen kennis maken met de kunstwerken van René Magritte, en daarna zelf aan de slag gaan met potlood en papier.
Magritte Museum - rondleiding middelb.& hog. ond.
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE De mens is een gewoontedier. De meeste dingen doen we op automatische piloot. Vaak merken we situaties niet op omdat we denken dat er toch niets nieuws te beleven valt. Daar wil Magritte iets aan veranderen. Zo wil hij ons doen nadenken over dat wat we niet langer bewust ervaren: het alledaagse, het gewone, de routine. Daarom schildert Magritte de vertrouwde dingen in een ongezien en verrassend nieuw verband. We denken met hem mee.
Magritte Museum - rondleiding volwassenen
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Een rondleiding met aandacht voor het leven en werk van Magritte en zijn vrienden, de context van het surrealisme. ‘Men kan niet spreken over het mysterie, men moet erdoor gegrepen zijn’ is één van de vele uitspraken van René Magritte (1898-1967). Tijdens deze rondleiding worden we ons bewust van de methoden die de kunstenaar gebruikte om het mysterie op te roepen.
Thematische rondleiding - middelb. & hog. onderw.
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Vanuit een bepaald oogpunt, ontdek je met je klas en je toevertrouwde gids onze rijke collecties.
Thematische rondleiding - volwassenen
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Vanuit een bepaald oogpunt, ontdek je met jouw groep en je toevertrouwde gids onze rijke collecties.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!